Mόνο ΜΕΙΩΣΗ απολαβών στον Μηνά…

Mόνο ΜΕΙΩΣΗ απολαβών στον Μηνά…

Λήξη συναγερμού για τον Γιάννη Γερολέμου, αφού χτες λίγο μετά το μεσημέρι υπήρξε συμφωνία με την πλευρά του παίχτη για επέκταση του συμβολαίου του. 

Θα λαμβάνει σαφώς αυξημένες απολαβές ο 20χρονος χαφ, ενώ συμφωνήθηκαν και τα ποσά για τις ρήτρες εξόδου (αν υπάρξει ενδιαφερόμενη ομάδα από το εξωτερικό).

Θα είναι κλιμακωτά 200 χιλιάδες τον πρώτο χρόνο, 300 τον δεύτερο και περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ τον τρίτο χρόνο.

Όσον αφορά τον Μηνά Αντωνίου, αποδέχθηκε μείωση απολαβών ο Κύπριος εξτρέμ, δεν του έγινε πρόταση για επέκταση του συμβολαίου, όπως λανθασμένα γράφτηκε σε μερικά Μέσα.

Ο παίχτης έχει συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια.

The post Mόνο ΜΕΙΩΣΗ απολαβών στον Μηνά… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»

Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»

Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE