ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ: Στη κατηγορία «Β» η Βρετανία απο 1η Αυγούστου σε περίπτωση καλής επιδημιολογικής εικόνας

ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ: Στη κατηγορία «Β» η Βρετανία απο 1η Αυγούστου σε περίπτωση καλής επιδημιολογικής εικόνας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προηδρεύσε σύσκεψης (3/7) με την Επιστημονική Συμβουλευτική Ομάδα για τον Κορωνοϊό και ένα από τα φλέγοντα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η κατηγοριοποήση της Βρετανίας.

Ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, με δηλώσεις του ανέφερε ότι η κατηγοριοποίηση χωρών όσον αφορά τις πτήσεις και τα αεροδρόμια ήταν κάτι που απασχόλησε ως πρώτο θέμα την σύσκεψη.

Οπως επίσης αποφασίστηκε πως εαν η Βρετανία συνεχίσει να έχει μια καλή επιδημιολογική εικόνα, μπορεί να ενταχθεί στην Κατηγορία Β' απο την 1η Αυγούστου.

Συζητήθηκε και το θέμα των πρωτοκόλλων όσον αγορά τους ταξιδιώτες απο χώρες Β'κατηγορίας.

Οσον αφορά τα οδοφράγματα ο Καθηγητής Μοριακής Ιολογίας  και Μικροβιολογίας , Πέτρος Καραγιάννης ανέφερε οτι δεν υπάρχει ανησυχία απο τη στιγμή που οι Τουρκοκύπριοι υποβίβασαν την Τουρκία, προσθέτοντας ακόμα ένα τεστ κατα την άφιξη τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.

BEST OF TOTHEMAONLINE