ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Εντός λίστας εξαιρέσεων από την καραντίνα η Κύπρος

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Εντός λίστας εξαιρέσεων από την καραντίνα η Κύπρος

Εντός της λίστας των χωρών από τις οποίες οι αφίξεις στην Αγγλία δε θα χρειάζεται να μπαίνουν σε καραντίνα συμπεριλήφθηκε η Κύπρος.

Συνολικά οι αφίξεις θα επιτρέπονται απρόσκοπτα από 59 χώρες από την επόμενη Παρασκευή 10 Ιουλίου.

Πέρα από την Κύπρο στη λίστα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η Ελλάδα, παρά τις περί του αντιθέτου πρωινές δηλώσεις του Υπουργού Μεταφορών Γκραντ Σαπς, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Γερμανία και η Τουρκία. Από τις ευρωπαϊκές χώρες που είναι δημοφιλείς προορισμοί για τους Βρετανούς εκτός λίστας εξαιρέσεων είναι μόνο η Πορτογαλία.

Οι αφίξεις από τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία και οι χώρες της Λατινικής Αμερικής θα συνεχίσουν να υπόκεινται σε καραντίνα 14 ημερών.

Σημειώνεται ότι οι εξαιρέσεις για την ώρα θα αφορούν μόνο την Αγγλία και όχι τη Σκωτία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία που θα καθορίσουν τη δική τους πολιτική.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top