Ανόρθωση: Η ΔΙΠΛΗ τροποποίηση του Καταστατικού

Ανόρθωση: Η ΔΙΠΛΗ τροποποίηση του Καταστατικού

Δύο τροποποιήσεις του Καταστατικού, εγκρίθηκαν στη σημερινή ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας της Ανόρθωσης, όπου μεταξύ άλλων, επανεξελέγη το Δ.Σ. για την επόμενη διετία.

Όπως ενημέρωσε συγκεκριμένα η ομάδα της Αμμοχώστου, η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την υιοθέτηση Ειδικού Ψηφίσματος για την τροποποίηση του Καταστατικού Εγγράφου της Εταιρείας, με τρόπο ώστε να επιτρέπεται η ειδοποίηση για Γενική Συνέλευση της Εταιρείας μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα της Εταιρείας.

Περαιτέρω τροποποιήθηκε το Καταστατικό, με τρόπο ώστε να επιτρέπεται η αλλαγή του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ του Δ.Σ. της Ανόρθωσης – ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ προϋπολογισμοί και οικονομικές καταστάσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

The post Ανόρθωση: Η ΔΙΠΛΗ τροποποίηση του Καταστατικού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.