Δήμος Αγλαντζιάς: Αυτόνομη κάθοδος από τους Οικολόγους - Εκλεκτή η Έφη Ξάνθου

Δήμος Αγλαντζιάς: Αυτόνομη κάθοδος από τους Οικολόγους - Εκλεκτή η Έφη Ξάνθου

Αυτόνομη κάθοδο στις αναπληρωματικές εκλογές της Αγλαντζιάς με εκλεκτή την Έφη Ξάνθου αποφάσισε το βράδυ της Παρασκευής (3/7), το Κίνημα Οικολόγων επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ThemaOnline από την Τετάρτη (1/7).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω απόφαση πάρθηκε σε αποψινή συνεδρία της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας όπου κλείδωσε η αυτόνομη κάθοδος του Κινήματος με την Έφη Ξάνθου.

Θυμίζουμε ότι η ΕΔΕΚ υποστηρίζει την υποψηφιότητα της Μαρίας Βασιλειάδου, το ΔΗΚΟ του Κώστα Κόρτα, ενώ αναμένονται οι αποφάσεις από ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό -  Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού

BEST OF TOTHEMAONLINE