Διπλή ενίσχυση με Ταύρου και Βάκχο – Υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν!

Διπλή ενίσχυση με Ταύρου και Βάκχο – Υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν!

Διπλό μεταγραφικό κτύπημα από τον Αστέρα Μενεού:

“Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, με τους πολύπειρους ποδοσφαιριστές Γιώργη Ταύρου και Φίλιππο Βάκχο.

Ο Γιώργης ήταν επί σειρά ετών αρχηγός της Π.Ο. Ξυλοτύμπου μέχρι την άνοδο της ομάδας στην Β´ κατηγορία με πάρα πολλές εμπειρίες και από Γ´-Δ´ κατηγορία.

Ο Φίλιππος είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας μας και επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας, έχοντας και αυτός πάρα πολλές παραστάσεις από τις πιο πάνω κατηγορίες.

Καλωσορίζουμε και τους δύο και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το αστέρι στο στήθος”.

The post Διπλή ενίσχυση με Ταύρου και Βάκχο – Υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE