ΑΘΛΗΤΙΚΑ

EURO 2004 – Ζαγοράκης: Εξηγεί το ΚΟΛΠΟ του Ρεχάγκελ στο γκολ του μεγάλου τελικού!

EURO 2004 – Ζαγοράκης: Εξηγεί το ΚΟΛΠΟ του Ρεχάγκελ στο γκολ του μεγάλου τελικού!

Δεκαέξι χρόνια μετά το έπος της Πορτογαλίας, όταν η Ελλάδα είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, ο καπιτάνο Θοδωρής Ζαγοράκης θυμήθηκε στο G-Weekend του gazzetta.gr όλα όσα έγιναν σε ένα κείμενο που έγραψε ο ίδιος σε πρώτο πρόσωπο.

Αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν το… κόλπο που είχε ετοιμάσει ο Ρεχάγκελ και λειτούργησε στο απόλυτο στην φάση του γκολ του Χαριστέα…

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο στο gazzetta.gr!

Διαβάστε παρακάτω την αναφορά του Ζαγοράκη στο… κόλπο:

Το… κόλπο

Κοιτάω το ρολόι του γηπέδου. Έχουν κυλήσει μόλις δώδεκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Από μια κόντρα κερδίζουμε κόρνερ. Ο Άγγελος (σ.σ. Μπασινάς) στήνει την μπάλα στη γωνία και οι Έλληνες, που βρίσκονται πίσω από την εστία των Πορτογάλων, σηκώνουν τα χέρια και ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν. Πιάνω τον εαυτό μου να αναρωτιέται «αν θα πετύχει και πάλι το κόλπο». Ποιο ήταν το κόλπο; Ο Ρεχάγκελ παρακολουθώντας τους αγώνες της Πορτογαλίας είχε εντοπίσει την αδυναμία του Πορτογάλου τερματοφύλακα, Ρικάρντο, στις στημένες φάσεις. Στις τελευταίες προπονήσεις, είχαμε δουλέψει πολύ πάνω στον τρόπο αντίδρασης μας. Το κόλπο. Ο Χαριστέας θα έπρεπε να βρίσκεται σε συγκεκριμένη θέση. Πιο πίσω του ο Δέλλας. Ο Μπασινάς ή ο Τσιάρτας θα προσπαθούσαν να σημαδέψουν τον Χαριστέα ή κάποιο άλλο από τους ψηλούς της ομάδας.

Όμως, το μυστικό κρυβόταν στη θέση που θα έπαιρνε ο Βρύζας. Ο Ζήσης θα έπρεπε να πλησιάσει και να κολλήσει πάνω στον Πορτογάλο τερματοφύλακα. Αυτό ήταν το μυστικό μας. Ο Χαριστέας έκανε τη δουλειά του. Έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα και τα εκατομμύρια των Ελλήνων στα ουράνια, αλλά όποιος δει προσεκτικά το βίντεο του τελικού θα καταλάβει την σπουδαία δουλειά που έκανε στην συγκεκριμένη φάση ο Βρύζας. Δείτε ξανά το πως πέφτει πάνω στον Ρικάρντο και δεν τον αφήνει να βγει και να μαζέψει την μπάλα.

The post EURO 2004 – Ζαγοράκης: Εξηγεί το ΚΟΛΠΟ του Ρεχάγκελ στο γκολ του μεγάλου τελικού! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Mερική απασχόληση: Δικαιούται την ίδια ετήσια άδεια με εργοδοτούμενο που εργάζεται με πλήρη ωράριο;

• Οδηγός παρέσυρε μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε - H κατάσταση της υγείας του

• Επίθεση από 30 άτομα: Ξυλοκόπησαν οπαδό πριν από τον αγώνα της Ανόρθωσης - Απόλλωνα

• «Θύελλα» στα κατεχόμενα για την μετάδοση της σειράς «Famagusta» από το Netflix

• Οι πρώτες φωτογραφίες από τα «αλλάματα» του Ανδρέα Γεωργίου - Οι φίλοι του τον περίμεναν «μαρσάροντας» τις μηχανές

• Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός



Το Gymnich: Οι προσδοκίες της Λευκωσίας και το νέο παραλήρημα του Σουλτάνου

Το Gymnich: Οι προσδοκίες της Λευκωσίας και το νέο παραλήρημα του Σουλτάνου

Το Άτυπο Συμβούλιο των ΥΠΕΞ της ΕΕ λαμβάνει θετικό πρόσημο από τη Λευκωσία, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της  για τη στάση των Ευρωπαίων εταίρων στο Κυπριακό, κυρίως για τη δήλωση του Ζοζέπ Μπορέλ ύστερα από το γεύμα εργασίας με τον Τούρκο ΥΠΕΞ - ο οποίος για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια προσκλήθηκε σε άτυπο συμβούλιο των ΥΠΕΞ της ΕΕ - ότι «εκφράσαμε την αλληλεγγύη της ΕΕ με σεβασμό στις θέσεις της Κύπρου και τη βούλησή μας, να αναζητήσουμε λύση μέσω πολιτικού διαλόγου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top