ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ποδοσφαιριστής και επαφές ταξιδιώτη τα κρούσματα – Ήρθε Κύπρο 3 μέρες πριν ο Ντένιτς

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ποδοσφαιριστής και επαφές ταξιδιώτη τα κρούσματα – Ήρθε Κύπρο 3 μέρες πριν ο Ντένιτς

Παρά το ότι τα 3 περιστατικά βρέθηκαν από ιδιωτική πρωτοβουλία, εντούτοις, τα 2 άτομα που δεν είχαν πρόσφατο ιστορικό ταξιδιού, είχαν επαφή με ήδη γνωστά κρούσματα.

Με νεότερη ενημέρωση, σημειώνεται ότι το ένα άτομο είναι ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα που ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα Σάββατο (04/07) από το σωματείο. Παρόλο που υποβλήθηκε στην εξέταση με ιδιωτική πρωτοβουλία της ομάδας, έχει ιστορικό ταξιδιού, αφού έφτασε από τη Σερβία πριν από 3 μέρες.

Δείτε περισσότερα στο ThemaOnline

 

Δείτε επίσης: ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορωνοϊό παίκτης του Απόλλωνα!

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ποδοσφαιριστής και επαφές ταξιδιώτη τα κρούσματα – Ήρθε Κύπρο 3 μέρες πριν ο Ντένιτς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.