ΛΑΡΝΑΚΑ: 21χρονος έτρεχε με 187 χιλιόμετρα - Πήγε αυτόφωρο

ΛΑΡΝΑΚΑ: 21χρονος έτρεχε με 187 χιλιόμετρα - Πήγε αυτόφωρο

Συνεχίστηκαν και το Σάββατο (05/07) οι οργανωμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, σε όλες τις πόλεις, για πάταξη φαινομένων οχληρίας, παραβατικότητας, καθώς επίσης και της πρόληψης των οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Πέραν των καταγγελιών για διάφορα τροχαία αδικήματα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυσυχημάτων Αρχηγείου, ανέκοψαν το Σάββατο (05/07) το βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, όχημα το οποίο κινείτο με ταχύτητα 187 χιλιόμετρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας 21 ετών συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για πρόληψη και πάταξη κάθε μορφής παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE