Πήγαν Πλάτρες οι «φυγάδες» – Τι ΖΗΤΗΣΑΝ από τους παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή

Πήγαν Πλάτρες οι «φυγάδες» – Τι ΖΗΤΗΣΑΝ από τους παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή

Ο Απόλλωνας με ανάρτηση του τονίζει πως κατά την άφιξη της αποστολής στις Πλάτρες για την πρώτη προπόνηση της ομάδας, αρκετοί φίλοι ζήτησαν το νταμπλ και αποθέωσαν τόσο τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Αναλυτικά:

«Την αποθέωση γνώρισε η αποστολή του Απόλλωνα κατά την άφιξη της σε ξενοδοχείο των Πλατρών.

Αρκετοί φίλοι της ομάδας οι οποίοι βρισκόντουσαν στο ξενοδοχείο ζήτησαν πρωτάθλημα και κύπελλο από το Σωφρόνη Αυγουστή και τους ποδοσφαιριστές του».

The post Πήγαν Πλάτρες οι «φυγάδες» – Τι ΖΗΤΗΣΑΝ από τους παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.