Η ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ του Τιμούρ αγκαλιά με Πουλλαΐδη… όλα τα λεφτά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από Κακοπετριά

Η ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ του Τιμούρ αγκαλιά με Πουλλαΐδη… όλα τα λεφτά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από Κακοπετριά

Η Ανόρθωση ανάρτησε φωτογραφία του μεγαλομετόχου της ομάδας Χρίστου Πουλλαΐδη μαζί με τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια, γράφοντας «Μια εικόνα χίλιες λέξεις».

Θυμίζεται πως ο μεγαλομέτοχος της Κυρίας παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση της Κυριακής (5/7) στην Κακοπετρία.

Η δημοσίευση:

The post Η ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ του Τιμούρ αγκαλιά με Πουλλαΐδη… όλα τα λεφτά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από Κακοπετριά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE