Συνάντηση Κυπριανού - Οδυσσέα: 'Αστείες οι αναφορές για συνεργασία με το Προεδρικό' - Για προσπάθεια υπόσκαψης κάνει λόγο ο Γ. Ελεγκτής

Συνάντηση Κυπριανού - Οδυσσέα: 'Αστείες οι αναφορές για συνεργασία με το Προεδρικό' - Για προσπάθεια υπόσκαψης κάνει λόγο ο Γ. Ελεγκτής

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του Γ.Γ του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού και του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (6/7), στα γραφεία του ΑΚΕΛ.

Ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ, ανέφερε ότι ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης είναι έντιμος και ικανός και έχει την στήριξη του κόμματος σε αυτό τον τομέα.

Σημείωσε δε, ότι είναι διαχρονική η θέση του ΑΚΕΛ για έλεγχο των Ανεξάρτητων Θεσμών έτσι ώστε να διασφαλίζεται η υπεροχή της συλλογικής σοφίας έναντι της ατομικής. Την ίδια ώρα χαρακτήρισε ως αστείες τις αναφορές που κάνουν λόγο για συνεργασία του ΑΚΕΛ με το Προεδρικό για υπόσκαψη του Γενικού Ελεγκτή.

Ταυτόχρονα, ο κ. Κυπριανού, τόνισε ότι το ΑΚΕΛ δεν θα παίξει το παιγνίδι υπόσκαψης που παίζουν κάποιοι εις βάρος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη ενώ υποστήριξε ότι το θέμα δεν έπρεπε να πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Ελεγκτής ανέφερε ότι όπως σημείωσε και στην ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, δεν θεωρεί ότι υπάρχει ανάγκη για αλλαγή. Ταυτόχρονα έκανε λόγο για προσπάθεια υπόσκαψης του ιδίου ενώ όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ο ίδιος και η Ελεγκτική Υπηρεσία δεν επεμβαίνει ποτέ στην πολιτική.

Παράλληλα, ο κ. Μιχαηλίδης σημείωσε ότι για κάποιους η μετατροπή της Ελεγκτικής Υπηρεσίας ενέχει το στοιχείο του ξεδοντιάσματος και της υπόσκαψης του προσώπου του. Όπως είπε, αυτό δεν ήταν πρόθεση του Άντρου Κυπριανού και του ΑΚΕΛ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE