Συμμαχία Πολιτών: Ετοιμότητα για συζήτηση προτάσεων προς αλλαγές στην Ελεγκτική Υπηρεσία

Συμμαχία Πολιτών: Ετοιμότητα για συζήτηση προτάσεων προς αλλαγές στην Ελεγκτική Υπηρεσία

Ανακοίνωσε εξέδωσε την Δευτέρα (6/7), η Συμμαχία Πολιτών, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την Ελεγκτική Υπηρεσία μετά την πρόταση του ΑΚΕΛ για σύσταση Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Αναλυτικά:

Το Κίνημα μας πάντοτε δήλωνε ετοιμότητα για συζήτηση προτάσεων προς εκσυγχρονισμό των θεσμών, χωρίς να διακυβεύεται η ανεξαρτησία τους ή η διαφάνεια.

Έτσι και τώρα, δηλώνουμε έτοιμοι για ειλικρινές και δομημένο διάλογο μ’ άλλες πολιτικές δυνάμεις και με την Κυβέρνηση. Αρκεί ο στόχος να είναι κοινός και να είναι η εξυπηρέτηση των θεσμών της πολιτείας και της κοινωνίας, και όχι μικροκομματικών σκοπιμοτήτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE