Συμμαχία Πολιτών: Ετοιμότητα για συζήτηση προτάσεων προς αλλαγές στην Ελεγκτική Υπηρεσία

Συμμαχία Πολιτών: Ετοιμότητα για συζήτηση προτάσεων προς αλλαγές στην Ελεγκτική Υπηρεσία

Ανακοίνωσε εξέδωσε την Δευτέρα (6/7), η Συμμαχία Πολιτών, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την Ελεγκτική Υπηρεσία μετά την πρόταση του ΑΚΕΛ για σύσταση Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Αναλυτικά:

Το Κίνημα μας πάντοτε δήλωνε ετοιμότητα για συζήτηση προτάσεων προς εκσυγχρονισμό των θεσμών, χωρίς να διακυβεύεται η ανεξαρτησία τους ή η διαφάνεια.

Έτσι και τώρα, δηλώνουμε έτοιμοι για ειλικρινές και δομημένο διάλογο μ’ άλλες πολιτικές δυνάμεις και με την Κυβέρνηση. Αρκεί ο στόχος να είναι κοινός και να είναι η εξυπηρέτηση των θεσμών της πολιτείας και της κοινωνίας, και όχι μικροκομματικών σκοπιμοτήτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE