ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Δόθηκαν απαντήσεις για την περίπτωση του αυτοτελώς εργαζόμενου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Δόθηκαν απαντήσεις για την περίπτωση του αυτοτελώς εργαζόμενου

Απαντήσεις έδωσε το Υπουργείο Εργασίας για την περίπτωση του αυτοτελώς εργαζομένου που δεν πληρώθηκε στην τρίτη φάση του σχετικού σχεδίου στο πλαίσιο της οικονομικής στήριξης από το κράτος.

Όπως ανέφερε αρμόδιο στέλεχος του Υπουργείο Εργασίας στο ThemaOnline o συγκεκριμένος κύριος δεν εμπίπτει μέσα στα σχεδία οικονομικής στήριξης της κυβέρνησης.

Ο λόγος για τον οποίο δεν εμπίπτει είναι γιατί αιτήθηκε να εγγραφεί στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις μετά την 15η Μαρτίου.

Θυμίζουμε ότι ο συμπολίτης μας που μίλησε στο ThemaOnline, ξεκίνησε να εργάζεται ως αυτοτελώς εργαζόμενος από την 1η Ιανουαρίου του 2020 και εξέφρασε ερωτήματα μέσω της ιστοσελίδας μας γιατί δεν πληρώθηκε από το Υπουργείο Εργασίας.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE