ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοίνωση κρουσμάτων Δευτέρας 6/7 – «Μάστιγα» τα εισαγόμενα περιστατικά

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοίνωση κρουσμάτων Δευτέρας 6/7 – «Μάστιγα» τα εισαγόμενα περιστατικά

Σε ό,τι αφορά στα νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, σύμφωνα με τα δεδομένα από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας, από σύνολο 1,259 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκε 1 κρούσμα του ιού SARS-CoV-2.

Συγκεκριμένα, το θετικό στον ιό άτομο εντοπίστηκε από 557 δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών και επαναπατρισθέντων.

Έχουν δρομολογηθεί όλες οι ενέργειες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για το θετικός τον ιό άτομο και τις επαφές του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline.

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοίνωση κρουσμάτων Δευτέρας 6/7 – «Μάστιγα» τα εισαγόμενα περιστατικά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE