Έφτασε Κύπρο και συνελήφθη - Καταζητείτο από Ιντερπόλ

Έφτασε Κύπρο και συνελήφθη - Καταζητείτο από Ιντερπόλ

Αφίχθηκε στην Κύπρο και αμέσως συνελήφθη.

 

Πρόκειται για 45χρονο ο οποίος αφίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας (6/7) στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με πτήση προερχόμενη από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε, ότι τα στοιχεία του 45χρονου ήταν καταχωρημένα στην Ιντερπόλ, καθώς εναντίον του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για σκοπούς έκτισης ποινής φυλάκισης για τα αδικήματα που αφορούν Κακόβουλη ζημιά, Βανδαλισμού, Λεηλασίας και Χουλιγκανισμού, που διαπράχθηκαν στη χώρα του.

Ο 45χρονος συνελήφθη βάσει εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE