Κολομβία: Τουλάχιστον 7 νεκροί και 46 τραυματίες από έκρηξη βυτιοφόρου

Κολομβία: Τουλάχιστον 7 νεκροί και 46 τραυματίες από έκρηξη βυτιοφόρου

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 46 ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα από έκρηξη ενός βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα που σημειώθηκε σε δρόμο στη βόρεια Κολομβία, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Η έκρηξη συνέβη όταν δεκάδες άνθρωποι πλησίασαν για να κλέψουν καύσιμα από το φορτηγό που ανετράπη στο δρόμο μεταξύ των πόλεων Μπαρανκίγια και Σάντα Μάρτα, που βρίσκονται στις ακτές της Καραϊβικής, ανέφερε η Αστυνομία.

"Πιστεύουμε ότι περίπου επτά άτομα κάηκαν σε αυτό το τραγικό δυστύχημα", δήλωσε ο Φάμπιαν Οσπινο, δήμαρχος του Πουέμπλο Βιέχο, της πόλης όπου συνέβη το δυστύχημα, σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια η Αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο επτά και τον τραυματισμό 46 από την έκρηξη.

Οι ακτές της Καραϊβικής είναι μία από τις πολλές περιοχές της Κολομβίας που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ η χώρα έχει μέχρι στιγμής καταγράψει 117.110 κρούσματα, συμπεριλαμβανομένων 4.064 θανάτων, από την πρώτη εμφάνιση του ιού στη χώρα στις 6 Μαρτίου.

Σε ορισμένες πόλεις, όπως την Μπαρανκίγια, που βρίσκεται 45 χλμ. από το σημείο του δυστυχήματος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα ότι οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό έδαφος και θα προχωρήσουν μπροστά, εξέφρασε η Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, Κλέλια Σεβριέ Κολάτσκο, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο στην Κύπρο τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE