Ποιοι θα ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ τον Λαγιέκ…

Ποιοι θα ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ τον Λαγιέκ…

Αυτό είναι το ερώτημα που αφορά στην στελέχωση της επιτροπής διαιτησίας. Με δεδομένη την απόφαση της ηγεσίας της Ομοσπονδίας, να κρατήσει τον Γάλλο Μπερτράντ Λαγιέκ. 

Απο τα ονόματα που ακούστηκαν, μόνο για τον Λεόντιο Τράττο, δεν προκύπτει μεγάλη αντίδραση.

Πριν ένα και πλέον μήνα, σας είχαμε προειδοποιήσει, ότι πιθανή αναβάθμιση του Θεοδότου, βρίσκει αντίθετες μερικές μεγάλες ομάδες.

Τον Καπιτανή, ο Βασιλιάς Γεώργιος τον κατατάσσει στην “κατηγορία” αυτών που κατέχουν πολλές θέσεις, μερικοί τον πιέζουν να μην τον αφήσει στην απ’ έξω.

Έχει ενδιαφέρον πάντως, ποιοι θα είναι οι τρεις “σωματοφύλακες” του Γάλλου αρχιδιαιτητή, στην καινούργια επιτροπή διαιτησίας.

Μην αποκλείσετε το σενάριο, να διοριστούν ένα- δυο πρόσωπα, που δεν κυκλοφόρησαν ακόμα τα ονόματα τους…

Π.Χ. 

The post Ποιοι θα ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ τον Λαγιέκ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE