ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στον πατέρα του 19μηνου βρέφους που νοσηλεύεται στο Μακάρειο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στον πατέρα του 19μηνου βρέφους που νοσηλεύεται στο Μακάρειο

Στη σύλληψη του 26χρονου πατέρα του 19μηνου βρέφους προχώρησε την Τρίτη (7/7), η Αστυνομία.

O 26χρονος Ελληνοκύπριος που καταζητείτο, αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για διευκόλυνση των ερευνών σχετικά με την υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι η 24χρονη μητέρα του 19μηνου βρέφους τέθηκε ήδη από κράτηση όταν η ίδια είχε μεταβεί στο τμήμα μικροπαραβάσεων για να καταθέσει, μετά από καταγγελία σε βάρος του πατέρα σχετικά με άλλη υπόθεση.

Στο σημείο έσπευσαν λειτουργοί του γραφείου ευημερίας για διερέυνηση, όπου διαπίστωσαν ότι το βρέφος που είχε μαζί της η 24χρονη, έφερε κακώσεις και εκδορές σε μέρη του σώματος του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το βράδυ της Δευτέρας (6/7), οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, εξέτασαν το παιδάκι στο οποίο εντόπισαν μώλωπες και εκχυμώσεις.

Ταυτόχρονα, καλέστηκε παιδοχειρούργος, ενώ το παιδί θα υποβληθεί την Τρίτη (7/7) σε περαιτέρω εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Χριστοδουλίδης-Μέτσολα: Η Κύπρος να είναι λειτουργικό, προβλέψιμο και ενιαίο κράτος μέλος της ΕΕ

Χριστοδουλίδης-Μέτσολα: Η Κύπρος να είναι λειτουργικό, προβλέψιμο και ενιαίο κράτος μέλος της ΕΕ

Η Κύπρος θα συνεχίσει να είναι μέλος της ΕΕ και μετά από μια πιθανή λύση του Κυπριακού και για αυτό «πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ένα λειτουργικό, προβλέψιμο κράτος μέλος», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε στις Βρυξέλλες με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα.