Σε 'ενεργή διαμαρτυρία των όσων υποσκάπτουν τον Γ. Ελεγκτή' καλεί τους πολίτες το «Νέο Κύμα - Η Άλλη Κύπρος»

Σε 'ενεργή διαμαρτυρία των όσων υποσκάπτουν τον Γ. Ελεγκτή' καλεί τους πολίτες το «Νέο Κύμα - Η Άλλη Κύπρος»

Το «Νέο Κύμα - Η Άλλη Κύπρος» με ανακοίνωσή του καλεί τους πολίτες «σε μια κοινωνική συμμαχία και ενεργή διαμαρτυρία ενάντια σε αυτούς που υποσκάπτουν τον θεσμό και το πρόσωπο του Γενικού Εκλεκτή».

Αναφέρει ότι «δεν θα επιστρέψουμε να αποδυναμωθούν τα θεσμικά αντίβαρα σε μια εκτελεστική και κομματική εξουσία που χαρίζει διαβατήρια, οδηγεί δημόσιους οργανισμούς σε χρεοκοπία, χειρίζεται το κράτος πελατειακά αποδεχόμενο δωρεές και πολιτικό χρήμα από μεγιστάνες και επιδίδεται σε ενέργειες που δεν έχουν θέση σε μια κοινωνία διαφάνειας, αξιοκρατίας και εντιμότητας».
 
Προσθέτει ότι «ο θεσμός του Γενικού Ελεγκτή, το ισχυρότερο ίσως αντίβαρο στη διαπλοκή και τη διαφθορά, είναι ένας από τους λίγους θεσμούς του κράτους μας που εμπνέει εμπιστοσύνη και μας κάνει περήφανους ως πολίτες και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να προστατευθεί και να ενδυναμωθεί».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

Αν υπάρχει και θετική ανταπόκριση από πλευράς του κ. Τατάρ για να γίνει  κοινή συνάντηση μας με την κα Ολγκίν, είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE