ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται ο 31χρονος Αντώνης για σοβαρή υπόθεση- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται ο 31χρονος Αντώνης για σοβαρή υπόθεση- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία του 31χρονου καταζητούμενου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης αρπαγής ή απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, απειλής και δημόσιας εξύβρισης, η Αστυνομία καταζητεί τον Αντώνη Θεοδούλου, 31 χρόνων, από Λευκωσία, βάσει Δικαστικού εντάλματος σύλληψης. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 30/06/2020 και 07/07/2020, στην επαρχία Λευκωσίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του υπόπτου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

BEST OF TOTHEMAONLINE