ΧΑΜΟΣ με Κύπριο επιχειρηματία – Έθεσε υποψηφιότητα για Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την απέσυρε σε 10’!

ΧΑΜΟΣ με Κύπριο επιχειρηματία – Έθεσε υποψηφιότητα για Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την απέσυρε σε 10’!

Υποψηφιότητα-έκπληξη και… πυροτέχνημα για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Ο Φοίβος Μορίδης έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αλλά λίγο μετά έκανε πίσω.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας, που ασχολείται με τον χώρο του κινηματογράφου, δήλωσε έτοιμος να βάλει 200.000 ευρώ στον σύλλογο, υπήρξαν αντιδράσεις από τον κόσμο που παρακολουθούσε τη διαδικασία, ζητώντας, μάλιστα και εξηγήσεις.

Δέκα λεπτά μετά, ο κ. Μορίδης ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του.

sport-fm.gr

The post ΧΑΜΟΣ με Κύπριο επιχειρηματία – Έθεσε υποψηφιότητα για Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την απέσυρε σε 10’! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE