ΧΑΜΟΣ με Κύπριο επιχειρηματία – Έθεσε υποψηφιότητα για Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την απέσυρε σε 10’!

ΧΑΜΟΣ με Κύπριο επιχειρηματία – Έθεσε υποψηφιότητα για Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την απέσυρε σε 10’!

Υποψηφιότητα-έκπληξη και… πυροτέχνημα για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Ο Φοίβος Μορίδης έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αλλά λίγο μετά έκανε πίσω.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας, που ασχολείται με τον χώρο του κινηματογράφου, δήλωσε έτοιμος να βάλει 200.000 ευρώ στον σύλλογο, υπήρξαν αντιδράσεις από τον κόσμο που παρακολουθούσε τη διαδικασία, ζητώντας, μάλιστα και εξηγήσεις.

Δέκα λεπτά μετά, ο κ. Μορίδης ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του.

sport-fm.gr

The post ΧΑΜΟΣ με Κύπριο επιχειρηματία – Έθεσε υποψηφιότητα για Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την απέσυρε σε 10’! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE