ΧΑΜΟΣ με Κύπριο επιχειρηματία – Έθεσε υποψηφιότητα για Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την απέσυρε σε 10’!

ΧΑΜΟΣ με Κύπριο επιχειρηματία – Έθεσε υποψηφιότητα για Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την απέσυρε σε 10’!

Υποψηφιότητα-έκπληξη και… πυροτέχνημα για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Ο Φοίβος Μορίδης έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αλλά λίγο μετά έκανε πίσω.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας, που ασχολείται με τον χώρο του κινηματογράφου, δήλωσε έτοιμος να βάλει 200.000 ευρώ στον σύλλογο, υπήρξαν αντιδράσεις από τον κόσμο που παρακολουθούσε τη διαδικασία, ζητώντας, μάλιστα και εξηγήσεις.

Δέκα λεπτά μετά, ο κ. Μορίδης ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του.

sport-fm.gr

The post ΧΑΜΟΣ με Κύπριο επιχειρηματία – Έθεσε υποψηφιότητα για Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την απέσυρε σε 10’! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE