ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Έχει βροχές και ίσως καταιγίδες το καιρικό μενού- Πότε και πού «ανοίγουν» οι ουρανοί

Τμ. Μετεωρολογίας: Έχει βροχές και ίσως καταιγίδες το καιρικό μενού- Πότε και πού «ανοίγουν» οι ουρανοί

Μετά τα 40αρια λίγες μέρες δροσιάς, αφού εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Στην πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες γίνεται λόγος για βροχές ή και καταιγίδες, όχι μόνο στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Αυτές δεν περιορίζονται μόνο την Τετάρτη 8/7 αλλά και την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή.

Διαβάστε αναλυτικά: 

Το βράδυ της Τρίτης 7/7  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναμένεται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Την Τετάρτη 8/7 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ μετά το μεσημέρι αυξημένες νεφώσεις είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά, στους 28 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 26 στα βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Το βράδυ της Τετάρτης ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναμένεται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά μετά το μεσημέρι πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με αυξημένες όμως νεφώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top