ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο - Προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα , στο χειρουργείο και οι δυο επιβαίνοντες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο - Προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα , στο χειρουργείο και οι δυο επιβαίνοντες

Αργά το βράδυ της Τρίτης (7/7) σημειώθηκε στη Λάρνακα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο προσώπων. 

Γύρω στις 22.10 , όχημα που οδηγούσε 30χρόνος με συνοδηγό 24χρονο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας κοντά στον κυκλικό κόμβο Ριζοελίας προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα που βρίσκεται στην αριστερή άκρη του δρόμου.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας . Ασθενοφόρο μετέφερε και τους δυο επιβαίνοντες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση.


Η κατάσταση της υγείας των δύο τραυματιών θεωρείται σοβαρή. Τα αίτια και οι συνθήκες διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE