Π. ΣΕΝΤΩΝΑΣ: 'Η Κυβέρνηση συνεχίζει τα διαβήματα προς ΟΗΕ – Ακιντζί για οδοφράγματα'

Π. ΣΕΝΤΩΝΑΣ: 'Η Κυβέρνηση συνεχίζει τα διαβήματα προς ΟΗΕ – Ακιντζί για οδοφράγματα'

Τα διαβήματα της συνεχίζει η Κυβέρνηση για το ζήτημα των οδοφραγμάτων προς τα Ηνωμένα Έθνη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια εξέλιξη, όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας.

Ο κ. Σεντώνας απαντούσε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ζήτημα στο Προεδρικό.

«Η Κυβέρνηση συνεχίζει τα διαβήματα και προς την κατεύθυνση των Ηνωμένων Εθνών και προς την κατεύθυνση του Τουρκοκύπριου ηγέτη, του κ. Ακιντζί», είπε, προσθέτοντας ότι «μέχρι αυτή την ώρα δεν είχαμε κάποια εξέλιξη επί του θέματος».

Σύμφωνα με τον ίδιο «είναι απολύτως αντιληπτή η ταλαιπωρία που υφίσταται αυτή η ομάδα πολιτών και η Κυβέρνηση θα συνεχίσει τις προσπάθειες ευελπιστώντας να υπάρξει ανταπόκριση το συντομότερο δυνατό».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο χαρτοπόλεμος μεταξύ Προεδρικού και ΑΚΕΛ - «Διαστρέβλωση της πραγματικότητας», απαντά ο Λετυμπιώτης

Συνεχίζεται ο χαρτοπόλεμος μεταξύ Προεδρικού και ΑΚΕΛ - «Διαστρέβλωση της πραγματικότητας», απαντά ο Λετυμπιώτης

Συνεχίζεται ο χαρτοπόλεμος ανάμεσα σε ΑΚΕΛ και Προεδρικό, με τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη να επανέρχεται μετά και της δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της Αριστεράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE