Απευθύνει έκκληση για βοήθεια ο Εθνικός Άχνας

Απευθύνει έκκληση για βοήθεια ο Εθνικός Άχνας

Ο Εθνικός Άχνας με ανακοίνωση του απευθύνει έκκληση για βοήθεια έτσι ώστε να βρεθεί συμβατός δότης μυελών των οστών.

Αναλυτικά:

«Το Διοικιτικό Συμβούλιο του Εθνικού Άχνας απευθύνει έκκληση για βοήθεια. Υπάρχει επείγουσα ανάγκη για εύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών για νεαρή μητέρα που χρήζει άμεσης μεταμόσχευσης.

Σε συνεργασία με το Καραισκάκειο Ίδρυμα θα διοργανωθεί δειγματοληψία:

Στην Λάρνακα θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουλίου στον Δημοτικό Κήπο από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

Στην Λεμεσό θα γίνει επίσης σήμερα, Τετάρτη στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο» από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

Στην Αμμόχωστο θα γίνει το Σάββατο 11 Ιουλίου στο ΚΕΠΑ Παραλιμνίου από τις 8.30 μέχρι τις 10.30 το πρωί.

Στην Λευκωσία γίνεται καθημερινά στο Καραϊσκάκειο Ιδρυμα στο τηλέφωνο 22772700 αναφέροντας για την «Παυλίνα ΟΥΚ».

Η δειγματοληψία γίνονται μέσω στοματικού επιχρίσματος (σάλιο) και διαρκεί μόνο 2-3 λεπτά. Απαραίτητη προϋπόθεση ο εθελοντής/εθελόντρια δότης να είναι ηλικίας 18-45 ετών, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, χωρίς κάποιο ιστορικό πρόβλημα όπως μεταδοτικά νοσήματα, κακοήθεις ή καρδιοπάθειες. Όσοι έχουν ήδη εγγραφεί δεν χρειάζεται να ξαναδώσουν δείγμα».

The post Απευθύνει έκκληση για βοήθεια ο Εθνικός Άχνας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE