ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη ο 31χρονος καταζητούμενος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη ο 31χρονος καταζητούμενος

Πέρασαν χειροπέδες σε 31χρονο που εμπλέκεται σε σοβαρή υπόθεση.

Πρόσωπο ηλικίας 31 ετών συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης 8/7στη Λευκωσία. Η φωτογραφία και τα στοιχεία του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα το βράδυ της Τρίτης 7/7 με την Αστυνομία να ζητά πληροφορίες από το κοινό που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Να θυμίσουμε ότι ο 31χρονος καταζητείτο στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης αρπαγής ή απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, απειλής και δημόσιας εξύβρισης, , βάσει Δικαστικού εντάλματος σύλληψης. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 30/06/2020 και 07/07/2020, στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE