Το ΠΡΟΦΙΛ και τα… γονίδια του 15χρονου κίπερ του Απόλλωνα

Το ΠΡΟΦΙΛ και τα… γονίδια του 15χρονου κίπερ του Απόλλωνα

Στο αθλητικό κέντρο Πλατρών, δεν βρίσκονται μόνο οι τρεις τερματοφύλακες της επαγγελματικής ομάδας, Ζοέλ Μολ, Δημήτρης Δημητρίου και Μιχάλης Παπαστυλιανού.

Η τεχνική ηγεσία επέλεξε να συμμετέχει στις προπονήσεις κι ο 15χρονος κίπερ Παντελής Μιχαήλ. Πρόκειται για ταλέντο με μεγάλες προοπτικές ανέλιξης. Έχει γονίδια προφανώς ο μικρός, αφού ο πατέρας του Αλέξανδρος Μιχαήλ, θήτευσε για μερικά χρόνια στον Απόλλωνα ήταν κι αυτός τερματοφύλακας.

Ήταν στο δυναμικό της ομάδας από το 1996 έως το 2001, ακολούθως πήγε για τρία χρόνια στην ΑΕΠ Πάφος. Τον πρόλαβε για κάποιο διάστημα και ο Σωφρόνης Αυγουστή, για δυο-τρία χρόνια ήταν το δίδυμο τερματοφυλάκων της ομάδας.

The post Το ΠΡΟΦΙΛ και τα… γονίδια του 15χρονου κίπερ του Απόλλωνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE