ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για Έρις και για… Γκολομπάρτ

Επίσημη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για Έρις και για… Γκολομπάρτ

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για τον Τζόναθαν Έρις και την μεταγραφή του, όπως επίσης και για το ενδεχόμενο να κινηθούν για Γκολομπάρτ.

Οι δηλώσεις του:

«Είναι ένας παίκτης που θέλαμε να τον εντάξουμε στο δυναμικό της Νέας Σαλαμίνας, υπέγραψε συμβόλαιο, όμως προέκυψαν κάποια θέματα που για την ώρα δεν μπορώ να επεκταθώ. Ο Έρις μας ζήτησε ν’ αποχωρήσει από την ομάδα, είναι ήδη στην Κύπρο, όμως, δεν προπονήθηκε και του έδωσε άδεια ο προπονητής. Μας ενημερώσε ότι θέλει να αποχωρήσει, δεν μπορούμε να τους αναλύσουμε το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Δευτέρα. Θα ψάξουμε για άλλη περίπτωση, οικονομικά είμαστε διασφαλισμένοι διότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα θα καλύψει σίγουρο το κενό με άλλη περίπτωση για την θέση του κεντρικού αμυντικού».

Aν υπάρχει ενδιαφέρον για Γκολομπάρτ: «Υπάρχει αμοιβαια εκτίμηση με τον παίκτη έχει δωσει πολλά στην Νεα Σαλαμίνα όμως έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ και δεν μπορούμε να κάνουμε κατι…».

The post Επίσημη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για Έρις και για… Γκολομπάρτ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top