Στη Βουλή η Λίστα Γιωρκάτζη, συνέρχεται αύριο η Ad Hoc

Στη Βουλή η Λίστα Γιωρκάτζη, συνέρχεται αύριο η Ad Hoc

Συνέρχεται στις 11:00 αύριο, στο κτίριο της Βουλής, στην πρώτη της συνεδρία η Ad Hoc Επιτροπή για τη Διερεύνηση Θεμάτων που αφορούν Δάνεια προς Πολιτικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα.

Με βάση έγκυρες πληροφορίες από τη Βουλή, μετά την αποστολή της επιστολής του Προέδρου της Βουλής το πρωί της Πέμπτης στον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, ο Κεντρικός Τραπεζίτης απέστειλε  τη Λίστα Γιωρκάτζη, η οποία παρελήφθη από τη Βουλή.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE