ΚΥΠΡΟΣ: Ήπιε και έπιασε τιμόνι – Θα το πληρώσει πολύ ακριβά αφού δεν έβαλε μυαλό

ΚΥΠΡΟΣ: Ήπιε και έπιασε τιμόνι – Θα το πληρώσει πολύ ακριβά αφού δεν έβαλε μυαλό

Παραδειγματική τιμωρία για 53χρονο που φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό από άλλη υπόθεση που εμπλεκόταν στο παρελθόν. Ως μια 'πολύ ακριβή' ποινή θεωρείται η στέρησης της ελευθερίας του, καθώς θα περάσει τις επόμενες 40 μέρες στην φυλακή.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε σημερινή (Πέμπτη 9/7) του συνεδρία, καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 40 ημερών, 53χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο σε σχέση με τα αδικήματα της οδήγησης αυτοκινήτου υπό την επήρεια οινοπνεύματος (90μg αντί 22μg) και οδήγησης ενώ είχε στερημένη άδεια οδηγού, με προηγούμενη απόφαση του Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE