ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: 50 νέα κρούσματα - Κανένας νέος θάνατος

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: 50 νέα κρούσματα - Κανένας νέος θάνατος

Την ταυτοποίηση 50 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, εκ των οποίων τα 24 εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα ανέρχεται σε 3.672 εκ των οποίων το 54,6% είναι άνδρες.

Από το σύνολο των κρουσμάτων, τα 919 (25,0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 1.948 (53,1%) συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ασθενούς με COVID-19, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 193 θάνατοι.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας είναι 9, με διάμεση ηλικία αυτών τα 58 έτη. Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 122.

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, στην Ελλάδα έχουν διενεργηθεί εργαστηριακοί έλεγχοι για τον κορωνοϊό σε 358.725 κλινικά δείγματα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE