ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: 50 νέα κρούσματα - Κανένας νέος θάνατος

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: 50 νέα κρούσματα - Κανένας νέος θάνατος

Την ταυτοποίηση 50 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, εκ των οποίων τα 24 εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα ανέρχεται σε 3.672 εκ των οποίων το 54,6% είναι άνδρες.

Από το σύνολο των κρουσμάτων, τα 919 (25,0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 1.948 (53,1%) συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ασθενούς με COVID-19, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 193 θάνατοι.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας είναι 9, με διάμεση ηλικία αυτών τα 58 έτη. Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 122.

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, στην Ελλάδα έχουν διενεργηθεί εργαστηριακοί έλεγχοι για τον κορωνοϊό σε 358.725 κλινικά δείγματα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εικονικοί γάμοι στην Κύπρο: Ένοχα πέντε πρόσωπα για το μεγάλο διεθνές κύκλωμα - Καταχωρήθηκε η υπόθεση

Εικονικοί γάμοι στην Κύπρο: Ένοχα πέντε πρόσωπα για το μεγάλο διεθνές κύκλωμα - Καταχωρήθηκε η υπόθεση

Στις 23/11/2020 λήφθηκε αλληλογραφία από τις Πορτογαλικές αρχές σύμφωνα με την οποία γυναίκες αλλά και άντρες από την Πορτογαλία και Λετονία ταξίδευαν στην Κύπρο όπου τελούσαν γάμους με πολίτες τρίτων χωρών κυρίως Ινδούς και Πακιστανούς υπηκόους αλλά και πρόσωπα από την Μπαγκλαντές. Η αρχική εκτίμησης ήταν ότι τελέστηκαν συνολικά 101 γάμοι στα Δημαρχεία Αραδίππου, Λευκωσίας και Λάρνακας.

BEST OF TOTHEMAONLINE