ΑΓΓΛΙΑ: Ανοίγουν γυμναστήρια και πισίνες - Άδεια για υπαίθριες παραστάσεις

ΑΓΓΛΙΑ: Ανοίγουν γυμναστήρια και πισίνες - Άδεια για υπαίθριες παραστάσεις

Την περαιτέρω χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού στην Αγγλία με το άνοιγμα γυμναστηρίων, πισινών και με υπαίθριες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ανακοίνωσε η βρετανική κυβέρνηση.

Ο Υπουργός Πολιτισμού Όλιβερ Ντάουντεν είπε ότι από το προσεχές Σάββατο θα μπορούν να διεξάγονται καλλιτεχνικές παραστάσεις σε ανοιχτούς χώρους με τήρηση των κοινωνικών αποστάσεων μεταξύ των θεατών.

Από το Σάββατο σταδιακά θα επιτρέπονται επίσης οι αθλητικοί αγώνες και οι προπονήσεις σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αρχής γενομένης με το κρίκετ, καθώς και η λειτουργία για εξωτερικές ανοιχτές πισίνες.

Από τη Δευτέρα θα επιτραπεί η λειτουργία κέντρων ευεξίας και σπα, κέντρων καλλωπισμού και φροντίδας νυχιών και εργαστηρίων τατουάζ.

Από τις 25 Ιουλίου θα επαναρχίσουν τη λειτουργία τους τα κλειστά γυμναστήρια, οι πισίνες εσωτερικών χωρών, τα κέντρα άθλησης και τα κλειστά γήπεδα, όπως για βόλεϊ και μπάντμιντον.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE