LIFESTYLE

ΚΥΠΡΟΣ: 'Βόμβα' στο τηλεοπτικό πεδίο - Στο δυναμικό του ΡΙΚ ο Αντρέας Κημήτρης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: 'Βόμβα' στο τηλεοπτικό πεδίο - Στο δυναμικό του ΡΙΚ ο Αντρέας Κημήτρης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο έμψυχο δυναμικό της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ανήκει από την Πέμπτη (9/7) ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Αντρέας Κημήτρης. Οι υπογραφές έπεσαν και προνοούν συνεργασία για συνεργασία από τον Σεπτέμβριο.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα παρουσιάζει από τον προσεχή Σεπτέμβριο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ καθώς και επικαιρικές εκπομπές στην τηλεόραση. Το συμβόλαιο συνεργασίας υπεγράφη το μεσημέρι στην παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, Ανδρέα Φράγκου και μελών του Δ.Σ.

Το συμβόλαιο υπέγραψαν ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Γρηγόρης Μαλιώτης και ο δημοσιογράφος Αντρέας Κημήτρης. Αμφότερες οι πλευρές εξέφρασαν τη χαρά τους για αυτή συνεργασία, ευελπιστώντας ότι θα είναι γόνιμη και παραγωγική και θα φέρει πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες και προκλήσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top