ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 29χρονο για υπόθεση παράνομων ουσιών - Στο κελί και 41χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 29χρονο για υπόθεση παράνομων ουσιών - Στο κελί και 41χρονος

Σε νέα σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία για την υπόθεση 22.5 κιλών κάνναβης στην Λάρνακα, αφού πέρασε χειροπέδες σε 29χρονο. Για την ίδια υπόθεση, παρουσιάστηκε σήμερα στο Δικαστήριο 41χρονος, το οποίο διέταξε την κράτησή του για περίοδο οκτώ ημερών.

Στο πλάισιο διερεύνησης της πιο κάτω υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε την Πέμπτη (9/7)  βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου. Πρόκειται για 29χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε σχέση με την υπόθεση, 41χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτησή του για περίοδο οκτώ ημερών. 

Θυμίζουμε ότι το απόγευμα της Τετάρτης (9/7),  ο 41χρονος ύποπτος επέβαινε σε αυτοκίνητο ταξί, που οδηγούσε 53χρονος από τη Λεμεσό και ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Κατά τη διάρκεια έρευνας, εντοπίστηκε στο χώρο αποσκευών του οχήματος ένα χάρτινο κιβώτιο, στο οποίο υπήρχαν επτά σφραγισμένες συσκευασίες από νάιλον, που περιείχαν φυτική ύλη κάνναβης, συνολικού βάρους 7μιση κιλών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top