ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ad Hoc επιτροπή: Στα χέρια Συλλούρη η λίστα Γιωρκάτζη - Η ώρα της αλήθειας για δημοσιοποίηση ή όχι

Ad Hoc επιτροπή:  Στα χέρια Συλλούρη η λίστα Γιωρκάτζη - Η ώρα της αλήθειας για δημοσιοποίηση ή όχι

Συνέρχεται την Παρασκευή (10/7) η ad hoc επιτροπή της Βουλής η οποία θα εξετάσει την λίστα Γιωρκάτζη.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, θα προεδρεύσει της επιτροπής, ενώ θα θέσει ενώπιον των μελών την λίστα Γιωρκάτζη με τα ονόματα πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων.

Η επιτροπή θα κληθεί να αποφασίσει αν θα υπάρξει εισήγηση στην ολομέλεια της 17ης Ιουλίου, για δημοσιοποίηση της λίστας ως έχει. Αξίζει να σημειωθεί, ότι την Πέμπτη (9/7), ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Κωνσταντίνος Ηροδότου, απέστειλε την λίστα στον Πρόεδρο της Βουλής μετά από αίτημα του ιδίου.

Θυμίζουμε ότι στην επιτροπή στην εν λόγω Ad Hoc επιτροπή, προεδρεύει ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, ενώ συμμετέχουν ο Μάριος Μαυρίδης από τον ΔΗΣΥ, ο Στέφανος Στεφάνου από το ΑΚΕΛο Πανίκος Λεωνίδου από το ΔΗΚΟο Ηλίας Μυριάνθους από την ΕΔΕΚο Μιχάλης Γιωργάλλας της Αλληλεγγύης, ο Γιώργος Περδίκης των Οικολόγων και ο Λίνος Παπαγιάννης(ΕΛΑΜ).

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιλλήκα ο οποίος συμμετείχε στην επιτροπή, θυμίζουμε ότι αποχώρησε την Πέμπτη (9/7), αφού όπως ανέφερε, οι ελεγχόμενοι δεν μπορούν να προβούν σε έλεγχο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top