Πλήρες μέλος της Διεθνούς Ένωσης Νομικών Σχολών (IALS) η Νομική Σχολή

Πλήρες μέλος της Διεθνούς Ένωσης Νομικών Σχολών (IALS) η Νομική Σχολή

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου: Πλήρες μέλος της Διεθνούς Ένωσης Νομικών Σχολών (IALS) η Νομική Σχολή. https://www.ialsnet.org/.

Από τον Ιούλιο 2020 η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου έγινε πλήρες μέλος της Διεθνούς Ένωσης των Νομικών Σχολών ( IALS).
Η Σχολή συμμετέχει σε μια διεθνή ένωση περισσότερων από 160 Νομικών Σχολών και τμημάτων εκπροσωπώντας περισσότερους από 7.500 ακαδημαϊκούς νομικούς.
Ενισχύεται περαιτέρω η διεθνής αναγνωρισιμότητα της Νομικής Σχολής, το κύρος των πτυχίων του Πανεπιστημίου και αυξάνεται η διεθνοποίηση της ακαδημαϊκής του κοινότητας.


Επιπλέον η παραγόμενη ακαδημαϊκή γνώση και έρευνα εντάσσεται σε ευρεία διεθνή δίκτυα ακαδημαϊκής πρωτοπορίας και αρίστων νομικών προτύπων προς όφελος των Προγραμμάτων Σπουδών και της φοιτητικής κοινότητας του Πανεπιστημίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE