ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέδωσε τη λίστα Γιωρκάτζη στην Ad-Hoc ο Συλλούρης - Μη εξυπηρετούμενο δάνειο βουλευτή ύψους 10 ευρώ

Παρέδωσε τη λίστα Γιωρκάτζη στην Ad-Hoc ο Συλλούρης - Μη εξυπηρετούμενο δάνειο βουλευτή ύψους 10 ευρώ

Συνέρχεται υπό την προεδρία του Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη  η Ad Hoc Επιτροπή για τη Διερεύνηση Θεμάτων που αφορούν Δάνεια προς Πολιτικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα (ΠΕΠ).

Αρχικά η συνεδρία ήταν ανοικτή για τους δημοσιογράφους και στη συνέχεια, μέχρι που παραδόθηκε η λίστα στα μέλη της Επιτροπής.

Στο πλαίσιο της συνεδρίας, ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι η λίστα, μιλά για μη εξυπηρετούμενα, εξυπηρετούμενα και διαρθρωμένα και  περιλαμβάνει αναδιαρθρωμένα δάνεια για 5 βουλευτές τουλάχιστον, όπως και όνομα βουλευτή για μη εξυπηρετούμενο δάνειο 10 ευρώ. Σημείωσε ότι περιλαμβάνει δάνεια που μπορεί να είναι αναδιαρθρωμένα και εξυπηρετούμενα πολλών άλλων ΠΕΠ.
 
Η λίστα Γιωρκάτζη δόθηκε τώρα στους βουλευτές μέλη της Ad Hoc. Μετά την παράδοση της Λίστας ο Πρόεδρος της Βουλής έδωσε οδηγίες οι δημοσιογράφοι να εγκαταλείψουν την αίθουσα που συνεδριάζει η Επιτροπή και η συνεδρία συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top