Η πρώτη αντίδραση Γ. Σαββίδη μετά την επιστροφή των 7 βαθμών στον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η πρώτη αντίδραση Γ. Σαββίδη μετά την επιστροφή των 7 βαθμών στον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η πρώτη αντίδραση του Γιώργη Σαββίδη στο άκουσμα της απόφασης του CAS να επιστραφούν οι 7 βαθμοί στον ΠΑΟΚ και να εκδικαστεί από την αρχή η υπόθεση από την Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ο Γιώργης Σαββίδης λίγο μετά την ανακοίνωση του CAS για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας, με την οποία επιστρέφονται στον ΠΑΟΚ οι 7 βαθμοίμε αποτέλεσμα να είναι 2ος στη βαθμολογία, αλλά και η επιστροφή της στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ μη θεωρώντας δεσμευτική την εισήγηση της ΕΕΑ, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Η μεγαλύτερη νίκη του ΠΑΟΚ είναι η σημερινή απόφαση. Σημασία δεν έχουν οι τίτλοι, τα γκολ, οι νίκες. Σημασία έχει η αξιοπρέπεια και η τιμή, έννοιες αντίθετες με το κόκκινο σωματείο.

Καλημέρα από τον περήφανο λαό του πλανήτη.

ΥΓ: Όπως είπε και ο Ιβάν «δε θα πουλήσω ποτέ την τιμή μου ακόμη και για το χρυσάφι όλου του κόσμου».

gazzetta.gr

The post Η πρώτη αντίδραση Γ. Σαββίδη μετά την επιστροφή των 7 βαθμών στον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE