Χέντερσον: Αυτός θα σηκώσει το τρόπαιο παρά τον τραυματισμό

Χέντερσον: Αυτός θα σηκώσει το τρόπαιο παρά τον τραυματισμό

Ο αρχηγός θα είναι αυτός που θα σηκώσει στον ουρανό του «Άνφιλντ» την κούπα της Premier League, παρά το γεγονός πως δεν θα παίξει σε κανένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια της Λίβερπουλ λόγω τραυματισμού!

Ο Τζόρνταν Χέντερσον αποκόμισε σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό γόνατο στο ματς με τη Μπράιτον το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και κάπου εδώ ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για εκείνον.

Ο Κλοπ επιβεβαίωσε πως ο «Χέντο» δεν θα παίξει σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για τους «κόκκινους» στο τρέχον πρωτάθλημα, όμως, τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο και θα είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο εξ αρχης.

«Από τη στιγμή που δεν θα χρειαστεί επέμβαση, παίρνουμε τις αποφάσεις μας μόνοι μας και ο Χέντο θα είναι αυτός που θα σηκώσει το τρόπαιο» επιβεβαίωσε ο Kloppo το μεσημέρι της Παρασκευής.

gazzetta.gr

The post Χέντερσον: Αυτός θα σηκώσει το τρόπαιο παρά τον τραυματισμό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE