ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο στόχαστρο ο Μάντζουκιτς

Στο στόχαστρο ο Μάντζουκιτς

Ο Κροάτης επιθετικός, Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ντουχαΐλ, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φιορεντίνα.

ΟΜάριο Μάντζουκιτς έλυσε πρόωρα το συμβόλαιό του με την πρώην ομάδα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Αλ Ντουχαΐλ, ύστερα από ένα εξάμηνο συνεργασίας, στο οποίο σημείωσε μόλις ένα μόλις γκολ.

Ο Κροάτης επιθετικός είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport βρίσκεται στο στόχαστρο της Φιορεντίνα.

Η ομάδα της Τοσκάνης θέλει να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και ο 34χρονος φορ είναι η πρώτη λύση για την επίθεση. Τον περασμένο Ιανουάριο ο Μάριο Μάντζουκιτς έφυγε από τη Γιουβέντους και υπέγραψε για 18 μήνες στην Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ. Την ομάδα στην οποία ο στράικερ του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, σημείωσε 90 γκολ σε 78 συμμετοχές από το 2016 μέχρι το 2019.

Η θητεία του Μάντζουκιτς στην Αλ Ντουχαΐλ, όμως, δεν είχε την παραμικρή σχέση με εκείνη του Μαροκινού. Σε αυτό το εξάμηνο που αγωνίστηκε στο Κατάρ έκανε μόλις επτά συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ. Στο παρελθόν ο Μάντζουκιτς πέρασε από Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερν, Βόλφσμπουργκ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Πηγή: Sport24.gr

The post Στο στόχαστρο ο Μάντζουκιτς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Ενημέρωσε την ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης για Κυπριακό και τουρκικές παραβασιάσεις ο ΠτΔ

Ενημέρωσε την ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης για Κυπριακό και τουρκικές παραβασιάσεις ο ΠτΔ

Κατ’ ιδίαν συνάντηση είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τη Γενική Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης, κα Marija Pejčinović Burić, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο επίσκεψής της στην Κύπρο και ακολούθως παρακάθησαν σε γεύμα εργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top