Παρέμβαση Μητσοτάκη για την μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε τζαμί

Παρέμβαση Μητσοτάκη για την μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε τζαμί

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει παρέμβαση με γραπτή ανακοίνωση για την μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε τζαμί.

Παρέμβαση του Έλληνα πρωθυπουργούΚυριάκου Μητσοτάκη, για το νέο καθεστώς που προσπαθεί να επιβάλει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο ιστορικό μνημείο της Αγίας Σοφίας, αναμένεται μετά και τις καταιγιστικές εξελίξεις στην γειτονική χώρα και την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τοποθετηθεί για την σημερινή απόφαση του τουρκικού ΣτΕ με γραπτή ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα στη Γενεύη για την επανέναρξη του διαλόγου

ΠτΔ: Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα στη Γενεύη για την επανέναρξη του διαλόγου

Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την επανέναρξη του διαλόγου στο Κυπριακό, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι "σε πολύ λίγες ώρες μεταβαίνω στη Γενεύη, γνωρίζοντας πολύ καλά τους στόχους και τις επιδιώξεις μας".

BEST OF TOTHEMAONLINE