Η ανάρτηση του Ιωαννίδη για τον άδικο χαμό του πατέρα του στη φονική έκρηξη στο Μαρί το 2011

Η ανάρτηση του Ιωαννίδη για τον άδικο χαμό του πατέρα του στη φονική έκρηξη στο Μαρί το 2011

Με μια φράση απο τον Ορκο των "Αθηναίων Εφήβων" και μια φωτογραφία απο τον πατέρα του, τίμησε την μνήμη του, ο Νικόλας Ιωαννίδης.

"Αμυνῶ δὲ καὶ ὑπὲρ ἱερῶν καὶ ὁσίων, καὶ μόνος καὶ μετὰ πολλῶν" έγραψε και συνόδεψε τη φράση με μια φωτογραφία του  πεσόντα Διοικητή Ναυτικού Πλοίαρχου Ανδρέα Ιωαννίδη, ο γιός του Νικόλας Ιωαννίδης.

Εννέα χρόνια μετά την μαύρη Δευτέρα της 11 Ιουλίου το 2011, η μνήμη ξυπνά για τους ανθρώπους που χάθηκαν στην φονική έκρηξη στη "Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκης" στο Μαρί.

 

Τα λόγια του πριν 3 χρόνια ήταν χαρακτηριστικά για τον πατέρα του αλλά και για το χαμό του "Πάντοτε ζούσα τον πατέρα μου να είναι βατραχάνθρωπος, αλεξιπτωτιστής, πίστευα πως ήταν άτρωτος. Εκείνο το πρωί μας βρήκε η είδηση σαν κεραυνός και δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε την πραγματικότητα”.

Το ότι δεν είδαμε, δεν αποχαιρετίσαμε τον άνθρωπο μας, παρά μόνο ένα κλειστό φέρετρο, που μπορεί να μην είχε και τίποτα μέσα, ξεπερνούσε την ανθρώπινη δύναμη να συνειδητοποιήσουμε ότι επήλθε ο θάνατος."

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE