Απίστευτο σκηνικό με παίκτη της Ρεάλ: Τον πήρε ο ύπνος στον πάγκο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο σκηνικό με παίκτη της Ρεάλ: Τον πήρε ο ύπνος στον πάγκο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, είπε να πάρει έναν υπνάκο στον πάγκο στο ματς κόντρα στην Αλαβές.

Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός, παρακολούθησε ολόκληρο τον αγώνα με την Αλαβές από τον πάγκο, μιας και ο Ζινεντίν Ζιντάν, δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στο ματς, παρά το γεγονός ότι ο Γάλλος τεχνικός έχει στη διάθεσή του πέντε αλλαγές.

Ετσι, ο Γκάρεθ Μπέιλ αποφάσισε να… ξεκουραστεί λιγάκι καθώς όπως φάνηκε, βαριόταν απίστευτα. Αφού τέντωσε τα πόδια, σταύρωσε τα χέρια του και κάλυψε με την μάσκα το πρόσωπο του, αφέθηκε αμέριμνος για λίγα δευτερόλεπτα στην αγκαλιά του Μορφέα.

Το μόνο που δεν υπολόγιζε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός των Μαδριλένων, ήταν ο τηλεοπτικός φακός…

gazzetta.gr

The post Απίστευτο σκηνικό με παίκτη της Ρεάλ: Τον πήρε ο ύπνος στον πάγκο! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.