ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΑΡΙ: «Ρε να βρουμε τραυματίες…Εσκοτώσαν τα κοπελλούθκια του κόσμου» - Συγκλονίζει βίντεο ντοκουμέντο

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΑΡΙ: «Ρε να βρουμε τραυματίες…Εσκοτώσαν τα κοπελλούθκια του κόσμου» - Συγκλονίζει βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο που συγκλονίζει βλέπει το φως της δημοσιότητας πριν από ένα χρόνο, λίγες ώρες πριν ξημερώσει η μαύρη 11η Ιουλίου, μια ημερομηνία που στοιχειώνει το νησί μας, αφού 9 χρόνια πριν (2011)  έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους 13 συνάνθρωποί μας.

Η φωτιά που ξέσπασε σε εμπορευματοκιβώτια που περιείχαν πυρίτιδα και άλλα εύφλεκτα υλίκά οδήγησε σε μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στην ιστορία της Κύπρου. 13 παλληκάρια έφυγαν για πάντα από κοντά μας, αφήνοντας πίσω τους παιδιά, συζύγους, αδέλφια γονείς και πολλά αναπάντητα γιατί.

Σε βίντεο που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha Κύπρου το βράδυ της Τετάρτης 10/7/2019 αποτυπώνονται οι τελευταίες στιγμές του πυροσβέστη Παναγιώτη Θεοφίλου καθώς και βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά την φονική έκρηξη.

Οι διάλογοι που ακολούθησαν ανατριχιάζουν. Πυροσβέστες και διασώστες ψάχνουν σε μια περιοχή που μοιάζει με «κρανίου τόπος» για τραυματίες.

«Ρε να βρουμε τραυματίες. Τραυματίες οπωσδήποτε. Τραυματίες, κοίταξε μες το όχημα» ενώ στη συνέχεια η ίδια φωνή λέει: «Ρε φίλε πρέπει να βρουμε κανένα ζωντανό. Δεν γίνεται. Εσκοτώσαν τα κοπελλούθκια του κόσμου»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top