Η πρώτη αντίδραση από τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα της

Η πρώτη αντίδραση από τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα της

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Σπυριδούλα  την οποία είχαμε γνωρίσει μέσα από το MasterChef, καθώς όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας της βρέθηκε νεκρός χθες στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Νέα Ιωνία.

Ο Λευτέρης Καραμπουτάκης, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Νέα Ιωνία και πιστός φίλαθλος της Νίκης Βόλου. Επί σειρά πολλών ετών διατηρούσε τσιπουράδικα στην Νέα Ιωνία, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζονταν σε ουζερί ως σερβιτόρος.

Οι στιγμές που περνάει η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι τραγικές και η ίδια δεν θέλησε να πει πολλά, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της η εκπομπή “Καλοκαίρι not” και η Πένυ Καβέτσου.

«Εύχομαι υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο. Αυτό μόνο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη», είπε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE