ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απένειμε το κύπελλο υδατοσφαίρισης στον ΑΠΟΕΛ ο Ανδρέας Μιχαηλίδης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Απένειμε το κύπελλο υδατοσφαίρισης στον ΑΠΟΕΛ ο Ανδρέας Μιχαηλίδης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:

“Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης παρευρέθηκε στον τελικό κυπέλλου υδατοσφαίρισης και έκαμε την απονομή στην κυπελλούχο ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Ο τελικός έγινε την Παρασκευή 10 Ιουλίου στο αθλητικό κέντρο ΚΙΤΙΟΝ στη Λάρνακα, μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας.

Νικήτρια η ομάδα του ΑΠΟΕΛ με 15-5, η οποία αναδείχθηκε κυπελλούχος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Στην απονομή του κυπέλλου από τον Πρόεδρο του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης και τα μέλη του ΔΣ του Οργανισμού Κωστάκης Κουκκουλλής και Ανδρόνικος Ανδρονίκου, καθώς και ο Πρόεδρος της ΚΟΕΚ Αλέξανδρος Χριστοφόρου”.

The post Απένειμε το κύπελλο υδατοσφαίρισης στον ΑΠΟΕΛ ο Ανδρέας Μιχαηλίδης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top