ΚΥΠΡΟΣ- ΔΙΑΤΑΓΜΑ: 'Ντού' της Αστυνομίας σε υποστατικά στην Πάφο- Καταγγέλθηκε μέχρι και σουβλατζίδικο

ΚΥΠΡΟΣ- ΔΙΑΤΑΓΜΑ: 'Ντού' της Αστυνομίας σε υποστατικά στην Πάφο- Καταγγέλθηκε μέχρι και σουβλατζίδικο

Σε συνολικά 8 καταγγελίες ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής αλλά και υποστατικών προέβη η Αστυνομία Πάφου,το βράδυ του Σαββάτου 11/7 , στο πλαίσιο ελέγχων της για εφαρμογή του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία,διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 13 κέντρα αναψυχής εκ των οποίων τα 8 καταγγέλθηκαν για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Οι 8 καταγγελίες αφορούσαν 3 εστιατόρια, 1 ταβέρνα, 3 μπυραρίες και 1 σουβλατζίδικο.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας στο πλαίσιο ελέγχων για την τήρηση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου διενεργήθηκε στις περιοχές Πάφου, Χλώρακας και Τίμης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ρεκόρ υποψηφιοτήτων και συνδυασμών κατατέθηκαν την Τετάρτη για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών, Ελίκκο Ηλία. Συγκεκριμένα, υποβλήθηκαν 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί.