ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ατάκα για Τάμαρι και τι περιμένουν από Βούρο και Σάβιτς – Ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε ακόμα ο Σίλβα

Η ατάκα για Τάμαρι και τι περιμένουν από Βούρο και Σάβιτς – Ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε ακόμα ο Σίλβα

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ, κυρίως για τα μεταγραφικά, μίλησε στον Super Sport Fm ο εκπρόσωπος Τύπου των “γαλαζοκιτρίνων”, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάθε εβδομάδα και κάθε μέρα μπορεί να είναι σημαντική, γιατί είμαστε σε μία περίοδο όπου το μεταγραφικό παράθυρο είναι ανοικτό. Έχουμε και ανοικτά μέτωπα με αποφάσεις που εκκρεμούν και συνεχώς έχουμε την προϋπόθεση να έχουμε εξελίξεις. Τώρα δεν μπορώ να ορίσω οποιαδήποτε εξέλιξη, αφού είναι ρευστό το πράγματα».

Για το αν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για να ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις των Τάμαρι, Βούρου, Σάβιτς: «Σάβιτς και Βούρος ζήτησαν περισσότερη άδεια. Ο Σάβιτς άλλαξε την ημερομηνία και ήρθε στην Κύπρο. Εμείς περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα που μπαίνει, την τελική απόφαση των παικτών, αν το ενδεχόμενο μετακίνησης τους είναι ανοικτό ή όχι. Για το θέμα Τάμαρι, δεν υπάρχει κάτι να περιμένουμε, πέραν από την απάντηση του στο θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του. Δεν τέθηκε χρονοδιάγραμμα, γιατί έχει συμβόλαιο».

Για τον Μιγκέλ Σίλβα: «Πέρασε από MRI, περιμένουμε τα αποτελέσματα και μόλις δούμε ότι όλα είναι εντάξει, θα ανακοινωθεί».

Για το θέμα της ενίσχυσης με επιθετικό: «Δεν έγινε καμία πρόταση σε ποδοσφαιριστή και θεωρώ ότι θα γίνει στην εβδομάδα που μπαίνει».

Για το που θα γίνει το φιλικό με τη Δόξα και αν θα γίνει με κόσμο: «Για να έχει κόσμο, θα πρέπει να μας δοθεί το πράσινο φως. Το πρώτο φιλικό όπως είναι τώρα προβλεπόμενο να διεξαχθεί, θα είναι στον Αρχάγγελο και θα είναι κλειστό για τον κόσμο. Η μόνη επίσημη δήλωση που έχουμε μέχρι στιγμής, για το θέμα με την παρουσία του κόσμου, είναι από τον πρόεδρο της ΚΟΠ που είπε για ποσοστό 33%. Από εκεί και πέρα, ακούσαμε για 500 εισιτήρια ανά αγώνα, ακούσαμε για 12% για 15% και άλλα. Αν μείνουμε στο 33%, είμαστε στα όρια μας σε σχέση με τους υφιστάμενους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και θα πρέπει να τους εξυπηρετήσουμε μέσω του Loyalty Scheme. Μιλάμε για αριθμούς 5.850 στο μεγαλύτερο γήπεδο της Κύπρο αν μιλήσουμε για 33%, αριθμοί μικροί για το ΑΠΟΕΛ».

Για το πόσο διαφορετικό είναι το φετινό καλοκαίρι σε σχέση με τα προηγούμενα: «Τέτοια εποχή τα προηγούμενα χρόνια, μετρούσαμε αντίστροφα για να παίξουμε επίσημο ματς. Τώρα, έχουμε ενάμιση μήνα σχεδόν για το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας, που θα είναι για το πρωτάθλημα. Για παράδειγμα, υπάρχουν παίκτες με τους οποίους συμφωνήσαμε, αλλά παίζουν ακόμα σε άλλο πρωτάθλημα. Γενικότερα στο θέμα του χτισίματος της ομάδας, ήταν αναλυτικός ο κ. Ουζουνίδης, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που “σκανάρει” και επιλέγει τους παίκτες που θέλει να φέρουμε στην ομάδα».

The post Η ατάκα για Τάμαρι και τι περιμένουν από Βούρο και Σάβιτς – Ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε ακόμα ο Σίλβα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top