Ξανά μαζί γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Χώρισαν αρκετές φορές και ήταν ξανά μαζί

Ξανά μαζί γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Χώρισαν αρκετές φορές και ήταν ξανά μαζί

Χώρισαν αρκετές φορές και κάθε φορά ήταν ξανά μαζί. Ακόμα μια ευκαιρία χάρισαν στην σχέση τους η οποία ξεκίνησε το 2018. Ο λόγος για το Διονύση Αλέρτα και την Εβίτα Μπέκα οι οποίοι δημοσίευσαν ότι είναι και πάλι μαζί μετά τον τελευταίο χωρισμό τους που έγινε τον Φεβρουάριο του 2020. Συγκεκριμένα ο Διονύσης Αλέρτας δημοσίευσε μια φωτογραφία με την αγαπημένη του και στη λεζάντα έγραψε: «Οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουνε». ]]> Ακόμα μια ευκαιρία χάρισαν στην σχέση τους η οποία ξεκίνησε το 2018.

Ο λόγος για το Διονύση Αλέρτα και την Εβίτα Μπέκα οι οποίοι δημοσίευσαν ότι είναι και πάλι μαζί μετά τον τελευταίο χωρισμό τους που έγινε τον Φεβρουάριο του 2020.

Συγκεκριμένα ο Διονύσης Αλέρτας δημοσίευσε μια φωτογραφία με την αγαπημένη του και στη λεζάντα έγραψε: «Οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουνε».

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

Ενώπιον των μελών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ το οποίο συνεδριάζει στις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, τίθενται οι εισηγήσεις που έχουν καταθέσει μέλη του κόμματος για αλλαγές στο καταστατικό. Ως γνωστό, το καταστατικό συνέδριο του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Τα μέλη του κόμματος είχαν την δυνατότητα να αποστείλουν τις εισηγήσεις τους, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE